Çağrı Merkezi: 444 22 92 Destek Hattı: +90(533) 650 66 25
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

0 Ürün Sepeti Gör

Sepetinize ekli ürün bulunmamaktadır.

Gürbüz Grup Büyümeye ve Yatırımlarına Devam Ediyor!

Yönetim Kurulu Başkanımız H. Şaban Gürbüz, Öncü Ev Aletleri Dergisi Dağıtım Kanalının Ekim Sayısına Röportaj Verdi!

“GÜRBÜZ GRUP’a bağlı, GÜRBÜZ SERVİS ve GÜRBÜZ KLİMA olmak üzere evde yaşam süresinin arttığı pandemi döneminde gelen ihtiyaç taleplerine göre akşam saat 22:00’ye kadar her zaman sahada hazır olan bir servis teşkilatımız bulunuyor. Bu zor günlerde, pazar günleri de dahil olmak üzere İstanbul’un çeşitli ilçelerinde bulunan servis ekiplerimiz ile vatandaşlarımızın ve markalarının ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunuyoruz.”

Türkiye'nin öncü Ev Aletleri dergisi Dağıtım Kanalının Ekim 2020 256. sayısında Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın H.Şaban Gürbüz'ün Röportajını okuyabilirsiniz.

Kısa bir süre önce Bahçelievler Kuyumcukent AVM içerisinde yeni bir Mitsubishi Electric klima satış servis bakım merkezi açılışı yaptınız. Bu yatırımın ve mağazanın detaylarından bahseder misiniz?

İklimlendirme (klima) konusu sağlığımız ve yaşam konforumuz için çok önemli. Özellikle bu yeni dönemde iklimlendirmenin yanına ayrıca sağlığımızı direk etkileyen hijyen konusu da eklendi. Bahçelievler Kuyumcukent AVM’de Türkiye’nin en büyük Mitsubishi Electric klima ısıtma, soğutma sistemleri mağazasını açtık. Mağazamızda klima keşif, mühendislik hizmetleri, satış, montaj, bakım ve arıza hizmetlerini bir araya topladık. Aynı bölgede olan depomuz ile yedek parça ve aksesuar ürünlerini sahip olduğumuz lojistik yapımız ile müşterilerimize sunacağız. 35 yıllık tecrübemiz ve dünya devi olan Mitsubishi Electric ile bu önemli yatırımı gerçekleştirdik. 

GÜRBÜZ GRUP olarak ısıtma ve soğutma sistemleri özelinde nasıl bir servis teşkilatı ile çalışmalarınızı yürütüyorsunuz?

İlk hedefimiz haftanın 7 günü kesintisiz bir hizmet sunabilmek. GÜRBÜZ GRUP’a bağlı, GÜRBÜZ SERVİS & GÜRBÜZ KLİMA olarak müşterilerimizden gelen ihtiyaç taleplerine göre nöbetçi ekiplerimiz, önce müşterilerimiz için gerekli sağlık şartlarını oluşturup, sorunlarına hızlı ve kaliteli çözümler sunuyor. 

Son dönemde yürütmekte olduğunuz ve sektöre farklı bir ivme kazandıracak yeni bir dernek projesi var. Bu projenin detaylarından, hedeflerinden ve şu anda hangi aşamada olduğundan bahseder misiniz?

Türkiye’de 23 milyon hane var. Bu 23 milyon hanede yaklaşık 100 milyon adet cihaz her gün bizler için isteklerimizi yerine getiriyor. Böyle büyük ve çok önemli bir sektörde satış ve satış sonrası hizmetler kritik önemde. Bu sorumluluk bilinci ile tüm paydaşları içine alan ve sorunları birlikte çözmek isteyen anlayışla bir proje başlattık. 

Sektör sorunlarımızı resmi kurum ve kuruluşlarda dile getirmek, sektörümüzün uzmanlarının ve akademisyenlerin projelerimiz içinde yer almasını sağlamak, markalarımız ile beraber çalışarak bayilerimizin değişen pazar şartlarına uyum sürecini hızlandırmak, kontrolsüz internet satışlarına ve spot pazarına karşı kendimizi nasıl geliştireceğimizi, nasıl birlik olacağımızı birlikte çalışarak çözmek istiyoruz. Sektörümüze akademik eğitimler ile yeni satış ve servis elamanları yetiştirmek, her zaman devletimizin müşterilerimizin ve markalarımızın yanında olarak bayi teşkilatımızı büyütmeyi amaçlıyoruz.

Dernek tüzüğümüz bitmiştir. Çok yakında genel merkezi İstanbul olan, il ve ilçelerde tüm markalarımızı kapsayan güçlü bir teşkilatlanmaya başlayacağız. Bu konuda derneğimizin kapısı tüm markaların yetkili bayilerine açık olacaktır. Kendilerine de ayrıca kapsamlı şekilde bilgilendirme yapılacaktır.

 

GÜRBÜZ GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI

H. ŞABAN GÜRBÜZ

Yorum Yap